A szálloda rész után a palotaszárnyban is megkezdődött a munka

Az elmúlt egy hónapban a tervek szerinti ütemben zajlik a vár felújítása. A szállodai egységben mostanra szinte mindenütt helyükre kerültek az új ablakok, a felső szinten egybenyitottak négy szobát, hogy kialakítsák a 12 fő elhelyezésére alkalmas zarándokszobát.

Már a gipszkartonozást is elkezdték az emeleti szobákban. Jó ütemben halad a fürdőszobák felújítása is, a vécécsészéket és a zuhanyzókat kibontották, a csempéket eltávolították.  Az épület tetőzetén a cserepezés is lendületesen halad.

A palotaszárny egyik termében is elindult a munka, több helyütt, főleg a szegélyeknél felszedték a hibás, elöregedett padlózatot. Az udvari bejárat alatt pedig jelenleg hosszú árok húzódik – azért bontották meg a vezetékcsatornát, hogy az elöregedett és részben megsemmisült távfűtés és villamoshálózat új vezetékei a helyükre kerülhessenek.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>